MVRDV Breaks Ground on Matrix 1, a Sustainable Office and Laboratory Complex in Amsterdam

Read the full story at ArchDaily.

Construction has begun on MVRDV’s six-story sustainable office and laboratory complex. Located in the heart of Amsterdam Science Park, in the eastern part of the city, the project, designed for the Matrix Innovation Center, “will be virtually energy neutral and uses demountable construction techniques”.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.