Shading and Lighting Retrofits Slash Energy Use in New York “Living Lab” Office Demonstration

Read the full story from Lawrence Berkeley National Lab.

By using advanced lighting and automated shades, scientists from the Department of Energy’s Lawrence Berkeley National Laboratory (Berkeley Lab) found that occupants on one floor of a high-rise office building in New York City were able to reduce lighting energy usage by nearly 80 percent in some areas.

The dramatic results emerged at a “living laboratory” set up to test four sets of technologies on one 40,000 square-foot floor of a building.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.